Indskolingen

Velkommens til Indskolingen på Rørvig Friskole. Indskolingen består af børnehaveklassen, 1. og 2. klasse og vi holder til på "lange gang".

Her kan du se, hvem der er klasserepræsentant i din klasse samt hvem, der har klassens skolenøgle >>

Når man går i børnehaveklasse, 1. og 2. klasse på Rørvig Friskoe, får man ikke et fast skema, der gælder for hele skoleåret. Vi bruger uge-skema, da vi hermed opnår en større fleksibilitet og har f.eks. mulighed for at tilgodese uforudsete interesseområder, sætte ekstra fagligt ind - hvis nødvendigt, rokere om på grupperne i idræt og musik mv.

Hver fredag får eleverne et uge-skema med hjem. På dette uge-skema vil der stå, hvem der har musik og idræt og hvornår vi har fagtimer, grundfagstimer samt indhold af disse. Der vil ofte også være forskellige meddelelser, så derfor er det meget vigtigt, at uge-skemaet bliver set igennem der hjemme.