Om hjemmesiden

Hjemmesiden er opbygget i open source cms Drupal.
Siden er designet af Hanne Due / Morten Andersen og er kodet og vedligeholdes teknisk af Morten. Begge har i mange år været glade forældre på skolen.
Indholdet på hjemmesiden opdateres af Hanne Due og skolens kontor, og gruppe-kalenderne opdateres af de respektive gruppelærere.
Har du idéer til nye tiltag, ros/ris til hjemmesiden, er du meget velkommen til at kontakte skolen og/eller Hjemmesider.dk

Den levende skole kræver en levende hjemmeside.  Derfor tager vi med kyshånd imod nye idéer fra forældre, elever og alle andre der har interesse i Rørvig Friskole.
Vi vil også meget gerne have billeder og tekst fra dig. Små anekdoter om livet på friskolen. Billeder fra en strandtur, sommerfest eller lejrskole, ja alt, der er af interesse for alle os på Rørvig Friskole.