Læsekaravanen

Sider

Læsekaravanen kom forbi Rørvig Friskole, og bagefter tog vi med Læseraketten til Jordan!

Den 11. april 2018 havde vi besøg af Læsekaravanen. Det var Julie, Johan, Ditte og Signe fra eventlinjen på Vallekilde Højskole, som kom og fortalte om deres rejse til Jordan. Her besøgte de flere forskellige steder i landet og mødte børnene fra årets Læseraketbog.

De var super gode til at fortælle levende og med stort engagement. Undervejs var der tid til spørgsmål og små øvelser. f.eks. lærte vi at lege "sten, saks, papir " på arabisk  og prøvede også at tælle til tre og at danse til jordansk popmusik. Som I kan se på billederne var en super oplevelse. 
 
De flotte blomster, man ser på væggen, er lavet af 1. og 2. klasse. Det er en del af Ibis Aktionsprojekt, hvor skolebørn landet over laver blomster, hvor der i midten står: skole/ god skole. Rundt om på kronbladene har eleverne tegnet og skrevet, hvad de synes, "god skole" er. Blomsterne sendes nu videre ind til Christiansborg, hvor de skal minde politikerne om, at det er deres ansvar at alle børn får lov at blomstre ved at gå i skole. 
 
Efter oplægget fra Læsekaravenen og en spise- og legepause læste vi om Læserakettens børn. Bh.klassen og 1. klasse læste med deres store makkere fra henholdsvis 7. og 8. klasse og 2. klasse læste med 6. klasse, da deres faste makkere fra 9. klasse, sammen med Christian,  var på naturfagstur ud i det lokale istidslandskab. Mellemgruppen læste i små blandende hold.
 
Alt i alt en skøn oplevelse for os alle!

 

Tilbage