Showtime i Mellemgruppen

Showtime - ugen, hvor hele mellemgruppen sammen arbejder imod en forestilling med dans, sang, musik og teater. Hele skolen inviteres til generalprøve om fredagen, inden forældrene inviteres til præmiere, senere på dagen.

I løbet af en uge har eleverne enten digtet og indøvet 5 små teaterstykker, fremstillet slides og rekvisitter, øvet dansenumre eller trænet med showtimebandet sammen med deres lærere.

Fredag var der forestillinger, som startede med en generalprøve for hele skolen ( Det gik super flot) og senere forestilling for familierne i mellemgruppen.

Waou!, hvor var det bare blevet godt! Stort engagement fra ALLE og stolthed over det man sammen havde skabt. Mellemgruppen summede af energi og det spredte sig på hele skolen til en fed stemning!

Rørvig Friskole ER bare et godt sted at være og et godt sted at lære!