9. klasse i Berlin 2017

Efter en hyggelig rejse, hvor alt gik planmæssigt med tysk præcision er 9. klasse, Lone og Hanne vel ankommet til Berlin. Vi har fået dejlig aftensmad, og nu er mange elever på vej en tur i poolen, og så i seng. Vi nyder det.

Først en tur i kirke og så på story of Berlin med tilhørende atombunker. Efter frokostpause med tid til lidt shopping med sporvogn til det tidligere stasi fængsel, hvor vi fik en spændende rundvisning. Nu er vi retur på vores hotel efter dejlig aftensmad. En begivenhedsrig dag i Berlin med de super skønne unge mennesker fra 9. kl.

I dag var vi ude at sejle på Spree, så forbi Checkpoibt Charlie området og det flotte maleri i 360 grader panorama udstillingen der. På tyrkisk marked i Kreutzberg fik vi frokost og så gik turen 203m.op til udsigtsplatformen i tv-tårnet. Efter lidt fritid på Alexander platz spiste vi aftensmad og er nu retur på Hotels Plus, hvor flere tog en svømmetur som afrunding på en super dag. Gute Nacht herfra.

Rigsdagskuplen, Brandenburger tor, holocaust monument, rittersport og Totalteater i Berlin dungeons var dagens program. Alle sanser har været i spil. Nu skal vi spise dejlig middag og nyd hinandens selskab. Glade hilsner og højt humør herfra.

Efter en tur langs east side gallery har vi sat kurs mod Danmark igen og er nu på færgen mod Gedser. Mange oplevelser, læring og gode grin er med retur. Vi to lærere siger tak for en virkelig herlig tur til alle i 9.kl. Ren fornøjelse at være på rejse med jer.