Ugentlig forældrerengøring i 8./9. klasse

I overbygningen er den ugentlige rengøring i klassen delt mellem eleverne og forældrene. I kan se her eller på Store Overbygnings kalender, hvornår det er jeres tur til at gøre rent.

Man bestemmer selv, om man vil gøre rent fredag efter skoletid, lørdag eller søndag.

Her skal gøres rent:
Klasselokalet - Reposen - Trapperne ned til kælderreposen, dvs. også den første trappe ned mod kælderen - Lejligheden inkl. toilettet - Bagtrappen fra lejligheden ned til kælderen.

Alle vandrette flader aftørres, der luftes ud, støvsuges og vaskes gulve.

NB! Husk at lade dørene til klasselokalerne stå åbne, når I går.

Rengøringsmidler, støvsugere, spande m.m. er i kælderen…. ned ad trapperne henne ved Lange Gang. Klude etc. finder man i vaskerummet på 1. sal ved siden af skolekøkkenet. Her skal brugte klude også lægges til vask igen bagefter.

HUSK at give den næste familie på listen en reminder via tlf., mail, sms eller lign.