Musikskole

Musikskoleordning her på Rørvig Friskole:

Efter skole har alle elever mulighed for at gå til fritidsmusikundervisning. Det fungerer og afregnes som den kommunale musikskoleordning, men foregår på Rørvig Friskole, fortrinsvis i musikhuset. Den lange vej til de kommunale musikskoletilbud har tidligere afholdt flere af de yngste elever fra at gå til spil i fritiden, trods interesse. Med den lokale ordning har  flere elever nu mulighed for at gå til musik, sang og sammenspil.

Lidt om lærerne:

Kenn Bendtsen er uddannet musik- og idrætslærer fra Fællesseminariet i Århus 1995. Han har arbejdet i folkeskolen ml. 1995 og 2007 og har efterfølgende drevet egen musikskole (Guitar, Bas, Trommesæt samt Fløjte) og løst forskellige ad.hoc. musikopgaver af undervisningsmæssig karakter. Han har spillet i salsaorkestret Masquenada i perioden 1988-98 (Altsax, trompet og slagtøj) samt spillet i diverse bigbands og brassbands.

Kenn kan kontaktes på tlf.: 2256 2802

Lotte K. Matthews er uddannet fra Københavns Universitet med BA i Musik og Portugisisk. Har arbejdet som musiklærer på Rørvig Friskole fra 2008 til 2015. Før det har hun arbejdet på Asmindrup Skole og Skolerne i Nykøbing Sj. Synger og spiller saxofon i bandet Bettyspace, spiller saxofon i Holbæk Big Band og har tidlgere spillet i sambaorkesteret A Banda som saxofonist. Desuden er Lotte korleder for Spirekoret og Gospelkoret i Nykøbing Sj. kirke

Lotte kan kontaktes på tlf.: 3062 1068