Lille Overbygning

Velkommens til Lille Overbygning på Rørvig Friskole. Lille Overbygning består af 6. og 7. klasse og vi holder til på 1. sal sammen med Store Overbygning.

Her kan du se, hvem der er klasserepræsentant i din klasse samt hvem, der har klassens skolenøgle >>

At overbygingen er delt i "lille overbygning" (6./7.) og "store overbygning" (8./9.) har den primære åsag, at eleverne i 6./7. stadig er i starten af puberteten og derfor udviklingsmæssigt passer godt sammen.  Som gruppe er de på den anden side ikke modne nok til at være en del af store overbygnings ungdomsliv.

De fleste lektioner i skemaet læses opdelt i lille og store overbygning, men nolge få  foregår på tværs  af alle årgange fra 6. -9.kl. med flere lærere, naturligvis.  Det drejer sig om følgende:

-Nyhedstimen, hvor eleverne hører radioavis, debatterer og tager stilling til nationalt og globalt aktuelle problematikker på samfundsniveau.
-Værkstedsordningen, hvor eleverne vælger sig på kreative tilbud, som de forbyder sig i.
-Staveholdene, som er to ugentlige grundfagstimer, hvor eleverne fra 6.-9.kl. deltager i stave- og læseundervisning på det niveau, de har brug for. Således udfordres den enkelte elev tilpas og udvikler sig mest muligt.