Røffen

Røffen er et eftermiddagstilbud til alle børn fra Rørvig Friskole fra 4.-7. klasse.

Vi har 2 dejlige lokaler i samme hus som kontoret og her er der mulighed for at lave forskellige kreative aktiviteter, bl.a. male, lave smykker, arbejde med ler og meget andet. Vi har diverse brætspil, og i Røffen er det også tilladt at bruge både mobil og iPad. Vi er dog meget opmærksomme på, at det kun er alderstilladte spil, der spilles!

En gang om ugen er der tilbud om at komme i hallen. Her kan der spilles bold, badminton, klatres i tove og meget mere.

Vi har også vores egen have og her ude kan man om sommeren hygge i hængekøjerne, spille basketball, badminton, fodbold og hoppe på kængurustylter m.m.

Hver dag bliver der lavet et lille mellemmåltid, helst sammen med børnene. Opvasken står de også med ”fryd” for.

Da Røffen er et KLUBTILBUD, er der ingen reel pasningsordning! Vi hjælper selvfølgelig børnene med at huske bustider, vi har også en afkrydsningstavle, så vi kan se, hvem der kommer og går. Men i sidste ende er det børnene selv, der bestemmer, hvornår de er her.

Vi arbejder meget tæt sammen med skolens personale om børnene!

Man er altid meget velkommen til at komme på besøg for at se om, man vil gå her!!!

Mange hilsener fra Røffepersonalet
Mette og Helle