Praktisk fritteInfo.

Hent indmeldelsespapirer her >>

Åbningstider:
kl. 06.30 - 17.00, fredag dog kun til 16.30

Åbningstiderne er afstemt efter nuværende brugeres behov. Er dit behov anderledes, så er Rørvig Friskole åben overfor ændringer.

Ferie:
Fritten lukker kun 2 eller 3 uger  i sommerferien (brugernes behov afgør om det er 2 eller 3 uger). Resten af skoleåret følger Fritten skolens ferieplan, med mindre at flere har et behov i ferierne.

Åbningstiderne er afstemt  efter nuværende brugeres behov. Er dit behov anderledes, så er Rørvig Friskole åben overfor ændringer.

Udmeldelse:
Sker normalt pr. 31.12. eller pr. 30.06. (med en måneds varsel).

Betaling:
Taksten fastsættes på generalforsamlingen og opkræves månedsvis forud, sammen med skolepengene. Læs mere her >>

Meddelelser:
Faste hjem tider aftales med personalet i Fritten. Undtagelser skal meddeles Fritten og besked gives enten via barnets meddelelsesbog eller evt. pr. telefon.

Busafgange:
Om eftermiddagen bliver børnene sat på bussen af en voksen fra Fritten. Afgang med bus mod Nykøbing kan ske på følgende tidspunkter: kl. 13, 14, 15, 16 og 17. Bussen ankommer til Nykøbing Station ca. 17 minutter senere.

Tøj:
Børnene opholder sig primært ude. Derfor bør de have varmt og praktisk tøj med. Overtrækstøj kan hænge i Fritten. Det er en fordel, hvis tøjet ikke er nyt og fint. Skiftetøj kan opbevares på Fritten. Husk navn i alt tøj.

Mad:
De børn, som bliver mellem kl. 14. 00-15.00, får hver dag lidt at spise samt noget at drikke. Børnene hjælper på skift med de praktiske gøremål. Dette lille mellemmåltid koster ikke ekstra.

Forældremøder:
Personalet følger forældremøderne i indskolingen og i 3. kl.

Ansvar:
Børnene i Fritten er omfattet af skolens ansvars- og tilsynsregler, og de er dækket af skolens forsikringer. Hver dag skal børnene melde deres ankomst i Fritten, umiddelbart efter skoletid. Der skal også gives besked, hvis man ikke kommer i Fritten. Husk f.eks. at give besked, hvis børnene skal til fødselsdag el. lign.