Fritten

Fritten er Rørvig Friskoles SFO, for elever fra børne- haveklassen til og med 3. klasse

I Fritten er vi meget ude på vores dejlige, store legeplads. Her bliver der leget på legestativet, i sandkassen, spillet bold på fodboldbanen samt ikke mindst gravet huller, bygget huler, klatret i træer og lavet fantastiske huse på højen.

2 gange om ugen er der tilbud om at komme i hallen sammen med en voksen. Her bliver der leget boldlege, klatret i tove, rullet - hoppet på madrasser og meget mere.

2 gange om ugen er der også tilbud om at komme i kreaværkstedet. Her bliver der lavet alt lige fra malerier til udklædningsdragter.

Indendørs har vi et alrum, hvor man f.eks. kan tegne og arbejde med perler. En stue, hvor der bliver spillet spil, leget med lego og spillet bordfodbold. Derudover har vi også et teaterrum samt et hyggerum.

Hver dag bliver der serveret et lille eftermiddagsmåltid, ofte hjemmebagte boller samt forskellig frugt.

Vi arbejder rigtig tæt sammen med skolens personale omkring børnene og laver mange aktiviteter sammen.

Man er altid meget velkommen til at ringe og aftale et besøg!!!